Blog

Často sníte o tom, jaký by byl život na březích Středozemního moře? Cítíte to kouzlo jihozápadní Evropy, kde slunce svítí téměř celý rok, a kde je každý den plný radosti a pohody? A co kdybyste si tento pocit mohli přenést do svého domova? No, vězte, že to je možné! Dnes se společně podíváme, jak zařídit váš domov v přitažlivém středomořském stylu....

Zařizování malých prostor může být velkou výzvou. Ať už se jedná o malý byt, garsonku nebo útulný pokoj, cílem je vytvořit prostředí, které bude pohodlné, funkční a vizuálně příjemné. V tomto článku se podělíme o 5 tipů, jak zařídit a zvětšit malé prostory.

Minimalismus se stává stále populárnějším stylem, který je možné vidět nejen v architektuře, ale také v interiérovém designu. Minimalistický interiér se zaměřuje na jednoduchost, funkčnost a prostor. V tomto článku se podíváme na to, co je minimalistický interiér, jak ho vytvořit a jak ho udržet.

Úložný prostor je vždy žádaným prvkem v každém domově. Ať už se jedná o malý byt nebo prostorný dům, efektivní využití místa je klíčem k udržení pořádku a zajištění plynulosti každodenního života. V tomto článku se podíváme na 6 tipů, které vám pomohou maximalizovat úložný prostor ve vašem domově.

Moderní interiér se stává stále oblíbenějším stylem, který je ideální pro ty, kteří hledají jednoduchý a elegantní vzhled svého domova. Zde je sedm praktických tipů, jak zařídit moderní interiér.

Zařízení dětského pokoje vyžaduje pečlivý výběr nábytku, který je funkční a snadno se mění podle potřeb dítěte. Volte nábytek, který lze jednoduše upravit nebo přizpůsobit, jako jsou rostoucí postele, stoly a židle. Tento typ nábytku vám umožní ušetřit peníze a prostor v průběhu času, protože nebude nutné kupovat nový nábytek, jakmile dítě poroste....

Rok 2023 je tady a s ním i nové kuchyňské trendy, které zcela změní podobu vašeho nejvíce navštěvovaného prostoru v domácnosti. Jaké jsou nejnovější trendy a co byste měli zvážit, když plánujete rekonstrukci nebo aktualizaci vaší kuchyně? V tomto článku se podíváme na top 5 trendů roku 2023 a zjistíme, co je in a co je out.

Úvodem prvního článku bych Vás ráda přivítala na blogu. O stavbě domu a všech radostech a starostech, které takové závažné rozhodnutí přináší.